Categories

Super Snap

Beautifil II 6 color SET

Beautifil II 6 color SET
Παραπάνω από μια απλή έμφραξη. Η μόνη ρητίνη με σύστημα GIOMER, συνεχούς απελευθέρωσης φθορίου.

Λεπτομέρειες

Η BEAUTIFIL II ξεχωρίζει για το αισθητικό της αποτέλεσμα, με την τέλεια εναρμόνιση του χρώματος, τον εξαιρετικό χειρισμό και τη δράση της εναντίον της συσσώρευσης μικροβιακής πλάκας. Η πατενταρισμένη τεχνολογία των ενισχυτικών ουσιών αποδίδει τις ιδιότητες διάθλασης και αντανάκλασης των φυσικών δοντιών. Αυτό διασφαλίζει την κατασκευή αποκαταστάσεων με σωστή χρωματική απόδοση ακόμη και με μία μόνο στρώση ρητίνης.

Η BEAUTIFIL II έχει την ιδιότητα της συνεχούς απελευθέρωσης φθορίου και προσφέρει στους ασθενείς αποτελεσματική θεραπεία από τη δευτερογενή τερηδόνα. Αυτή η ιδιότητα μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με την απελευθέρωση διπλάσιας ποσότητας φθορίου, χρησιμοποιώντας τον διφασικό, αυτοαδροποιούμενο συγκολλητικό παράγοντα SHOFU FL-BOND II που επίσης απελευθερώνει φθόριο.
Η σκληρότητα των ενισχυτικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στη BEAUTIFIL II είναι παραπλήσια με αυτή της αδαμαντίνης και είναι φιλική προς τους ανταγωνιστές, χωρίς να προκαλεί αποτριβές. Για αυτό το λόγο το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πρόσθια όσα και για οπίσθια δόντια.

Συμπληρωματικά η BEAUTIFIL FLOW είναι ρευστή ρητίνη και η BEAUTIFIL OPAQUER είαι αδιαφάνεια, ώστε να καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

GIOMER
Ως Giomer η BEAUTIFIL II βασίζεται στην τεχνολογία PRG. Οι ενισχυτικές ουσίες S-PRG δίνουν στη ρητίνη συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως η απελευθέρωση και επαναπρόσληψη φθορίου και η δράση ενάντια στη συσσώρευση μικροβιακής πλάκας, χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά τις φυσικές της ιδιότητες.

Ιδιότητες της τεχνολογίας S-PRG
    •    Απελευθέρωση και επαναπρόσληψη φθορίου
    •    Αισθητική που προσομοιάζει στα φυσικά δόντια
    •    Εμποδίζει τη συγκέντρωση μικροβιακής πλάκας
    •    Μεγάλη ακτινοσκιερότητα
    •    Μακροχρόνια σταθερότητα στο στόμα
    •    Αντίσταση στη φθορά των οπισθίων δοντιών

Απελευθέρωση και επαναπρόσληψη φθορίου
Οι ενισχυτικές ουσίες S-PRG που περιέχονται στη BEAUTIFIL II έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν και να επαναπροσλαμβάνουν φθόριο, ανάλογα με τη συγκέντρωση του φθορίου στο στόμα. Η σκληρότητα και η σταθερότητα της ρητίνης δεν επηρεάζονται.
Η απελευθέρωση του φθορίου συμβαίνει ακριβώς εκεί όπου το φαινόμενο μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι οι παρακείμενες περιοχές επαφής των σκληρών οδοντικών ιστών προστατεύονται αποτελεσματικά από τον τερηδονισμό χάρη στη συνεχόμενη τοπική ανταλλαγή ιόντων.
Η BEAUTIFIL II προσλαμβάνει ιόντα φθορίου από εξωτερικές πηγές όπως στοματικά διαλύματα, οδοντιατρικές εφαρμογές και οδοντόκρεμες.
Αυτή η ιδιότητα της BEAUTIFIL II έχει αποδειχθεί κλινικά σε μια έρευνα που διεξήχθη σε διάστημα 8 ετών.
Η χρήση του συγκολλητικού παράγοντα FL-BOND II ενισχύει την απελευθέρωση φθορίου και ενισχύει την προστασία από την τερηδόνα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΘΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Η BEAUTIFIL II μπορεί να αναπαράγει τον τρόπο μετάδοσης και διάχυσης του φωτός μέσα από τα φυσικά δόντια, χάρη στη μοναδική τεχνολογία των ενισχυτικών ουσιών της. Με το χαμαιλεοντισμό που εμφανίζει και την τέλεια ενσωμάτωση, μπορείτε να πετύχετε αόρατες εμφράξεις με τα οπτικά χαρακτηριστικά των φυσικών δοντιών.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Το χρώμα της BEAUTIFIL II έχει αμελητέα διαφορά κατά τη διαμόρφωση, καθώς και πριν και μετά τον φωτοπολυμερισμό
Αυτό διασφαλίζει σωστή χρωματική απόδοση ακόμα και κατά τη διαστρωμάτωση.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Η BEAUTIFIL II προσφέρεται σε 12 χρώματα. Τα συνήθη χρώματα - A1, A2, A3, A3,5, A4, B1, B2 και C2 - ;έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απλή χρήση.
Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις αδιαφάνειες - A2O και A3O – είναι ιδανικές για τεχνικές διαστρωμάτωσης.
Η αδαμαντίνη (Inc) προσφέρει υψηλή διαφάνεια, ώστε να χρησιμοποιείται σε αισθητικά απαιτητικές αποκαταστάσεις προσθίων.
Για την αποκατάσταση δοντιών που έχουν λευκανθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χρώμα BW.
Οι δείκτες των χρωματολογίων είναι φτιαγμένοι από πραγματική ρητίνη BEAUTIFIL II. Έχουν παρόμοιο πάχος με τα φυσικά δόντια για να διευκολύνουν την επιλογή του χρώματος.

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Από την αλληλεπίδραση μεταξύ των συστατικών του σάλιου και των ενισχυτικών ουσιών S-PRG της BEAUTIFIL II, ένα λεπτό στρώμα δημιουργείται πάνω στην επιφάνεια που έχει αποκατασταθεί με BEAUTIFIL II. Το λεπτό αυτό στρώμα ανανεώνεται συνεχώς και ελαχιστοποιεί τη συγκόλληση πλάκας και κατ’επέκταση τον εποικισμό από βακτήρια.

ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΛΒΩΣΗ

Χάρη στο μέσο μέγεθος των σωματιδίων που είναι 0,8μm και την ενσωμάτωση nanofillers (10-20nm) η BEAUTIFIL II στιλβώνεται εύκολα και γρήγορα. Η ομοιογενής επιφάνεια που προκύπτει υποστηρίζει τη δράση ενάντια στη συσσώρευση πλάκας.

ΦΘΟΡΙΣΜΟΣ

Ο φθορισμός της BEAUTIFIL IIείναι παραπλήσιος αυτού των φυσικών δοντιών. Η επίδραση οπτικών επιδράσεων, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, ελαχιστοποιούνται.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΤΗΤΑ

Η ακτινοσκιερότητα της BEAUTIFIL II είναι 1,7 φορές μεγαλύτερη από την αδαμαντίνη και 3 φορές μεγαλύτερη από την οδοντίνη και δίνει τη δυνατότητα για αξιόπιστη ακτινογραφική διάγνωση.

ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η BEAUTIFIL II είναι εύκολη στη διαμόρφωση και συγκολλάται εύκολα στους παρακείμενους παρασκευασμένους σκληρούς οδοντικούς  ιστούς. Η σύσταση (ιξώδες) της ρητίνης, που εξαρτάται ελάχιστα από τη θερμοκρασία, Διασφαλίζει σταθερές ιδιότητες διαμόρφωσης χωρίς να κολλάει στα εργαλεία.
Το καπάκι “One Touch” του σωληναρίου έχει βελτιωθεί για εύκολη διανομή της ρητίνης και ακριβή τοποθέτηση.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Η ομοιογενής μικροδομή της BEAUTIFIL II με την υψηλή συγκέντρωση ενισχυτικών ουσιών διασφαλίζει εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες, με μακροχρόνια σταθερότητα και υψηλό βαθμό αντίστασης στην αποτριβή. Αυτές οι εξαίρετες ιδιότητες του υλικού έχουν αποδειχθεί κλινικά και είναι δημοσιευμένες σε μία έρευνα που κράτησε 8 χρόνια.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 Συνθλιπτική 
δύναμη

 Καμπτική 
δύναμη

 Σκληρότητα 
Vickers 
 Αντίσταση 
στην
αποτριβή
Ποσοστό
 ενισχυτικών 
ουσιών

 Μέσο
μέγεθος
 ενισχυτικών 
ουσιών

 Ακτινοσκιερότητα    Απελευθέρωση
και
 επαναπρόσληψη 
φθορίου

330MPa  130MPa   62HV  0,52%
βάρους
 83,3%
βάρους
 0,8μm  3.4 Al:mm  ΝαιΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΔΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Άμεσες αποκαταστάσεις που απαιτούν υψηλή αισθητική και βιοσυμβατότητα, όπως:
    •    Εμφράξεις σε κοιλότητες III, IV και V ομάδας
    •    Εμφράξεις σε κοιλότητες I ομάδας και σε επιλεγμένες κοιλότητες II ομάδας
    •    Εμφράξεις αυχενικών αποτριβών και τερηδόνων ριζών
    •    Επιδιόρθωση σπασμένων κοπτικών άκρων
    •    Όψεις και ανασυστάσεις
    •    Αισθητικές (κοσμητικές) αποκαταστάσεις

 

Συσκευασία:

 

6χ4,5γρ Σωληνάρια σε χρώματα (Α2,Α3,Α3.5,Β2,Α30,INCICAL)

Super snap single kit (Kit λειάνσης ρητινών)

3 Λάστιχα One Gloss trial Set

1 Arkansas (FL2)